Dienstag, 7. Mai 2013

Riooldekseldialoog

D / NL

 
Actueel zijn wij in de Euregio op zoek naar de dichtsbijzijnde Nederlands-Duitse riooldeksels. Wij zijn van plan om met pigmenten en walsmachine een Nederlands-Duitse riooldekseldialoog op geschept papier te drukken.
Grond en Grens is een artistiek researchproject over waarde en realiteitsstructuur van grond en bodem langs de grens. Susanne von Bülow en Ruppe Koselleck zijn op zoek naar geschikte gronden en beste bodems om er met walsmachine en pigmenten GRUND UND BODEN (Grond en Bodem) op geschept papier af te beelden.Wij drukken vierkantemetergewijs de bodem voor vierkantemeterprijzen. 

Want niet de kunstenaar  -  de ligging bepaalt de prijs.
Daarvoor staan wij in met onze naam.

Het blog Grond en Grens vertelt het verhaal van ons onderzoek binnen de Euregio en wij zullen u op de hoogte houden als het weer zo ver is: 

Voor de steun en de hulp in zake waarden en onderzoek en de bijzondere steun willen wij  graag bedanken bij het project grenswerte.


Mede mogelijk gemaakt doorKCO. Kunst en Cultuur OverIjssel, Kulturbüro Münsterland, EUREGIO, Ministerium für Wirtschaft, Energie und Bauen, Wohnen und Verkehr des Landes NRW, dem Niedersächsischen Ministerium für Wirtschaft, Arbeit und Verkehr,
de Provincie Overijssel, de Provincie Gelderland, INTERREG Duitsland-Nederland

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen